close icon
Facebook Instagram Youtube

Korisne informacije

Program mapa

Preuzmite program i mapu

Prehrana

Posjetitelji Festivala vještina za život moći će koristiti opciju prehrane u velikom šatoru koji ujedno služi i za prehranu sudionika 11. Smotre izviđača Hrvatske. Dnevno se služe 2 obroka, a moguć je izbor mesnog ili vegetarijanskog menija. Ručak se poslužuje od 13:00 do 15:30h, a večera od 18:00 do 20:00h. Kupone za obroke možete kupiti u Scoutshopu koji se nalazi preko puta šatora za prehranu na Cvituši.

Također, u sklopu Festivala, u samom središtu Lovinca usluge prehrane nuditi će i Food truck FUMO SANTO koji će biti smješten u centru Lovinca. Uživati ćete u burgerima, vege tortiljama, ostaloj fast food ponudi te raznolikoj ponudi pića.

Uz navedene opcije, U Lovincu se nalazi i izletište Cvituša – Medo bar koje nudi raznoliku prehranu, a u Svetom Roku nalazi se Hostel Sv. Rok u kojem također možete utažiti glad i žeđ.

Smještaj

Posjetiteljima Festivala vještina za život koji odluče provesti više dana na lokaciji ponuđene su 3 opcije za smještaj i noćenje. Savez izviđača Hrvatske organizira kamp za posjetitelje Festivala u središtu Lovinca i na toj lokaciji moguće je podignuti vlastiti šator ili iznajmiti šator. U kampu su, osim mjesta za podizanje šatora dostupni i sanitarni čvor (tuševi, umivaonici i kemijski wc-i) te parking za automobile. Također, ako vam ne odgovara smještaj u šatoru, moguće je iznajmiti smještaj u Lovincu i okolici u nekom od smještajnih objekata.

Opcija 1 – Smještaj u kampu za posjetitelje Festivala u vlastitom šatoru. Prostor (parcelu) možete dogovoriti u Scout shopu na izletištu Cvituša. Prethodna najava na e – mail: info@scouts.hr

Opcija 2 – Smještaj u kampu za posjetitelje Festivala u šatoru Saveza izviđača Hrvatske koji možete iznajmiti u Scout shopu na izletištu Cvituša. Prethodna najava na e – mail: info@scouts.hr

Opcija 3 – Smještaj u nekom od smještajnih objekata u Lovincu i okolici.